Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 декември 2015

Очаквайте романтика и нови вълнения

14.12.2015г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Това ще бъде една прекрасна седмица, в която може да постигнете много мечти свързани с дома и вълнуващи вас и половинката ви. Каквито и промени да направите на този етап, ще увеличите стойността на дома ви. В края на седмицата отделете малко повече време за романтика.

Дева

Очаквайте смесица от върхове и спадове в сектора на любовта. Вашите най-добри дни ще бъдат понеделник и четвъртък. Ще чувствате подкрепата на любимия човек и е възможно да вземете решение за бъдещето на връзката ви. През почивните дни внимавайте с общуването.

Снимка: istock

Везни

Възможно е да проведете разговор с половинката ви относно финансите и допълнителното им припечелване. Това ще е свързано с бизнес, закупуването на нов дом или принадлежност. Тъй като през тези дни ще ви вълнуват повече парите, все пак не забравяйте и за романтиката помежду ви.

Скорпион

Петък ви дава добри възможности да се срещнете с някой, който скоро е развълнувал сърцето ви. Меркурий и Нептун са в прекрасна връзка и от друга страна Венера и Плутон ще помогнат на обвързаните и необвързани представители на зодията да изпитат магнетична любов.

Коментирай
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Sled tezi pisania nishto poveche nemoje da se pishe ! BRAVO !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар