Интимно

Любовен хороскоп за 29 февруари – 6 март 2016

Нови възможности за любов

29.02.2016г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Готови ли сте за повече любов и интимни преживявания? Тази събота Марс ще се премести в своя сектор на романтиката. В резултат на това ще се насладите на повече възможности и удоволствия в любовен план. Ще усещате страст по-силна от всякога към партньора. Отдайте ѝ се!

Дева

Ще бъдете ангажирани с половинката си през тази седмица, но не и по начина, по който го очаквате. Предстоят ви промени свързани с дома, които са в положителна насока. Въпреки ангажиментите не забравяйте да добавите повече романтика в ежедневието си.

Снимка: istock

Везни

Венера ще се движи през вашия сектор на любовта, затова се възползвайте максимално от това. Позицията й към Сатурн и Уран ще ви накара да опитате нещо ново във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора. Венера ще помогне много и на тези от вас, които си търсят половинка.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Ще осъзнаят, че всички тези качества, които преди са ги впечатлили в половинката, са това, което наистина обичат. Бъдете подкрепа на любимия човек, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви ще се запази за дълго време.

Коментирай