Интимно

Любовен хороскоп за 29 февруари – 6 март 2016

Нови възможности за любов

29.02.2016г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Петзвездна седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор с любимия човек, след който може да се осмелите да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята. След събота желанието ви за секс и страсти ще се повиши благодарение на Марс.

Козирог

Някои от родените под знака на зодията сякаш се чувстваха през последните седмици като в романтична драма. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите. Помислете дали си заслужава да продължите в тази любовна връзка или не.

Водолей

Възползвайте се максимално от Венера, тъй като тя се движи през вашия знак и ще допринесе за подобряване на взаимоотношенията с партньора. Седмицата ще бъде динамична и изпълнена с повече потенциал за романтика.

Свързани статии

Някой от Водолеите ще открият, че изпитват силни чувства към близък приятел. Ако се намирате във връзка, ще се радвате на повече хармония с любимия човек.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не може да реализирате. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти. За необвързаните през тази седмица нещо ще загатне за нова любов.

Коментирай