Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 март 2016

Повратна точка в любовта за Близнаците

21.03.2016г. / 17 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лунното затъмнение ще доведе до повече драми в сектора на любовта. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще бъдат изправени пред интимни или финансови въпроси. За други ще настъпи край на една връзка. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще се „събудят“ през тази седмица. Скриването от вас самите на това, което вече не харесвате във връзката ви, ще приключи. Истината е, че твърде дълго време бяхте като в една илюзия. Сега ще трябва да погледнете половинката си и да решите дали искате да бъдете с нея и дали може да я обичате такава, каквато е.

Телец

Някои от вас са имали големи надежди свързани с финансите и това, което може да направите с тях заедно с половинката. За съжаление тази седмица ще трябва да погледнете реално на нещата. Разпределете добре бюджета си и не позволявайте на дребни недоразумения да развалят романтиката между вас.

Снимка: istock

Близнаци

Уважаеми Близнаци, предстои ви седмица, в която в любовта ще настъпи повратна точка. Лунното затъмнение в сряда ще попадне във вашия сектор на романтиката. Ако скоро сте започнали сексуална връзка, ще осъзнаете, че сте влюбени до уши. Следвайте сърцето си.

Рак

Ще почувствате дълбока духовна връзка с половинката ви в може би труден за вас момент. През последните дни връзката ви сякаш е претърпяла някаква метаморфоза. През каквото и да сте преминали, интуицията ви подсказва, че ще успеете да го преодолеете с помощта на любимия човек. Така и ще бъде. Оставете си и време, в което да бъдете заедно и да се радвате на повече романтика.

Коментирай
Здраве и красота