Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 март 2016

Повратна точка в любовта за Близнаците

21.03.2016г. / 17 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако скоро сте започнали нова връзка, то тази седмица ще вземете окончателно решение за това дали да продължите да се движите напред заедно. Преминаването от неангажираща връзка в нещо по-сериозно не е лесно. От друга страна тези Стрелци, които се намират в сериозна връзка, могат да очакват решаване на важен въпрос свързан с финанси или недвижим имот.

Козирог

Някои от представителите на зодията в последните седмици са били привлечени от някой специален за тях човек. Възможно е да проведете разговор или да запазите чувствата си в тайна. Може би ви е страх да не бъдете отхвърлени или ще чуете нещо, което ще ви нарани.

Заслужавате да бъдете с човек, който ще ви оцени, не го забравяйте. Сложете край на тази мъчителна история.

Снимка: istock

Водолей

Някаква борба на чувства ще има за вас през тази седмица. Сякаш имате някакви съмнения, че сте достойни да получавате любов от половинката ви или от някой, който е привлякъл вниманието ви.

Свързани статии

Култивирането на любовта към себе си е единственият начин да имате пълноценни взаимоотношения. За други представители на зодията, стара тръпка ще напомни за себе си по някакъв начин.

Риби

Ако се намирате в сериозна връзка, вие и вашата половинка ще трябва да се справите със сложни ситуации, свързани с финанси или с интимния ви живот. Обсъдете проблемите, но не забравяйте за равенството във взаимоотношенията ви. Опитайте се да се справите с дисбаланса, но не забравяйте да направите това по един деликатен начин и с подходящ тон.

Коментирай