Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 март 2016

Повратна точка в любовта за Близнаците

21.03.2016г. / 17 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Предстои ви една емоционална седмица. Ако сте обвързани, повече не можете да си позволите да таите в себе си неизречени думи. Мълчането ще ви причини повече болка. Сега е моментът да подобрите комуникацията с партньора и да изясните това, което не ви харесва. Не отлагайте разрешаването на проблемите.

Дева

Възможно е да възникне трудна ситуация за вас и половинката ви. Ще се почувствате така, сякаш се сблъсквате с голяма тежест, която не можете да преодолеете. Добрата новина е, че вие ще имате необходимата сила на духа и ако бъдете обединени ще преминете през трудностите успешно.

Снимка: istock

Везни

Лунното затъмнение ще ви накара да се почувствате емоционално изтощени. Ще приключи един дълъг период за вас и половинката ви. Може би ще искате да поправите взаимоотношенията си или с партньора ви ще решите да поемете в различни посоки. Ако това се случи, връщане назад няма да има.

Скорпион

Време е да разкриете пред партньора ви това, което чувствате. Може би се чувствате така, сякаш той или тя не оценява това, което правите за него/нея. Дори и да не усещате любовта в този момент, вие ще се опитате да дадете на половинката си най-доброто. Премислете добре събитията и не отлагайте вземането на важни решения.

Коментирай