Интимно

Само влюбените хора задават тези въпроси

Никой друг!

12.04.2016г. / 17 56ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбените хора се интересуват от половинката си. Те изразяват загриженост, задават въпроси, показват привързаността си. По това как показваме обичта си, личи какви са отношението и намеренията ни спрямо половинката.

Всеки влюбен човек би задал тези въпроси на своя партньор. Те са и мерната единица, която може да ви подскаже дали половинката ви наистина ви обича.

„Как мина денят ти?“

Прост, но съществен въпрос. На пръв поглед може да ви се стори, че е тривиален и очакван въпрос, но представете си как бихте се почувствали, ако половинката ви ви посреща вкъщи с безразличие или започне да говори за своите преживявания! Не би ви станало приятно, нали?

„Има ли нещо, което мога да направя?“

С този въпрос един истински влюбен човек засвидетелства подкрепа и загриженост. Така показваме, че истински стоим зад гърба на партньора си и сме готови във всеки един момент да направим за него или нея каквото трябва.

„Какво е важно за теб?“

Този въпрос показва желанието да бъдем с човека до нас. Той е гаранция за сериозни намерения и сочи, че наистина искаме да знаем какво е важно за човека до нас, за да можем да му го дадем.

Този въпрос е и ценно мерило за това дали целите и стремежите на двойката си съвпадат.

„Как да те насърча?“

Даването на кураж е важен показател, по който можете да определите дали един човек държи на вас или не. Всеки има своите моменти на слабост и нужда от подкрепа. Чуем ли този въпрос, трябва да знаем, че ако не друго, то поне имаме човек със стабилни намерения и чувства до нас.

„Щастлив/а ли си в нашата връзка?“

Някои хора се страхуват да зададат този въпрос заради отговора, който могат да получат. Много често той е нещото, което ни плаши и дистанцира от реалността.

Но е изключително важно да знаем, че човекът до нас истински се интересува от нашите чувства, намерения и усещане в самата връзка.

„Кой е най-големият ти страх?“

Този въпрос също засвидетелства подкрепа. Той показва, че партньорът ви иска да знае от какво се страхувате, за да ви помогне. Кой би ви попитал искрено какво ви плаши, ако не ви обича?

Трудностите, притесненията, нещата, които могат да ни накарат да се откажем по пътя са трудно преодолими, но затова пък двама се справят по-добре от един!

Свързани статии

„Какво те прави най-щастлив/а?“

Кажи ми какво е това нещо, за да го правя отново и отново! Сякаш това ви казва партньорът ви с този въпрос. Това е въпрос, който съдържа в себе си отговор, без значение какво ще отвърне близкият ви човек.

„Какво би искала от живота ни?“

Ако досега не сте получили предложение за брак, вероятно този въпрос го предшества. Само един истински влюбен човек би се поинтересувал от това какво искате от живота заедно и поотделно. Дайте възможност на партньора си да направи план. Вплетете целите, копнежите, мечтите и ценностите си заедно като му отговорите!

Снимки: istock

Коментирай
Здраве и красота