Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 юни 2016

Нова любов за Близнаците

06.06.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвове, очаква ви невероятна седмица, изпълнена с романтични възможности и социални забавления. Възможно е да усетите химия между вас и приятел или колега. Намерете начин да поговорите и да изясните съмненията, ако има такива. Също така има шанс да срещнете някой специален човек по доста необичаен начин и той или тя дори да е от друга националност.

Дева

Девите ги очакват много положителни емоции по отношение на кариерата. Любимият човек ще ви окаже своята подкрепа. Много комплименти, усещане за привързаност ще има между вас. И за финал в края на седмицата може да бъдете зарадвани от финансови постъпления. Радвайте се на връзката ви и планирайте нещо хубаво за бъдещето.

 

Снимка: istock

Везни

Ако имате половинка до себе си, то тя или той може да ви изненада с приятна новина. Положителни емоции може да са свързани с пътуване, финансови облаги или друго, което очаквате да се случи от дълго време. Имате добри перспективи за романтика и за планове за общото ви бъдеще.

Скорпион

Повод за радост свързана с финанси ще имат и родените под знака на зодия Скорпион. Възможно е вие и любимият ви човек да закупите имот. От друга страна един от вас ще се нуждае от подкрепата на другия. Бъдете сплотени.

Коментирай
Свободно време