Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 юни 2016

Нова любов за Близнаците

06.06.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Хармонията във взаимоотношенията ви с партньора ще се усеща силно през тази седмица. Всичко това благодарение на вибрациите между Слънцето и Венера. Ще можете да разговаряте на едно друго дълбоко духовно ниво. Ще внесете повече разнообразие във взаимоотношенията ви. Ако мислите в една посока, определено ще постигнете някаква промяна през тези дни.

Козирог

През тази седмица вие и половинката ви ще вземете някои решения свързани с дома. Ремонт, закупуване на ново обзавеждане или нова къща например. Въпреки натовареното ви ежедневие и битовизмите, опитайте се да отделите някакво време и за романтика.

Водолей

Романтиката със сигурност ще заеме връхна точка през тази седмица. Слънцето и Венера ще изпратят към вашия знак положителни вибрации. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, могат да помислят за повече социални контакти след работа. Бъдете инициативни, ако искате да ви забележат.

Свързани статии

Венера и Уран ще ви окажат своята подкрепа. Почивните дни ще бъдат изпълнени с положителни емоции както за необвързаните, така и за обвързаните представители на зодията.

Риби

Може би голяма част от вас ще направят крачка, в която ще представят своята половинка пред семейството. Очакват ви много въпроси. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, ще прекарате една вълнуваща седмица, след която може би ще помислите и за нещо по-сериозно с този човек.

Коментирай