Интимно

7 признака, че той е изгубил физически интерес към вас

По какво да познаете, че краят е дошъл

20.07.2016г. / 17 41ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колкото и да ни се иска, любовта понякога не трае вечно. По една или друга причина, единият от партньорите може да изгуби физическото си привличане към другия.

Мъжете лесно се издават, когато са започнали да губят физически интерес към половинките си. Можете да разберете дали това се случва и с вашия партньор, като разчетете следните знаци.

Той започва да губи ерекцията си

Разбира се, ако това не е провокирано от някакъв здравословен проблем, загубата на ерекцията може да подсказва само едно – липса на физически интерес към вас.

Може да звучи наистина ужасно, но ако загубата на ерекцията не е предизвикана от физически или емоционален проблем, то това единствено може да означава, че той вече не е привлечен от вас физически.

Той предпочита мастурбацията

В началото не сте сигурни дали наистина мастурбира или просто се бави в банята. Но с течение на времето започвате да забелязвате това. Наистина е обидно, когато мъжът предпочита собствената си ръка вместо вашата ласка.

От друга страна, всички мъже мастурбират. Дори тези с пълноценни връзки. Това е в природата им. Проблемът идва, когато започнат да правят единствено това, а не изявяват желание да правят секс с вас.

Той не ви докосва

Не само докосването по време на секс е важно. Физическият контакт през цялото време е от значение. Ако партньорът ви не посяга дори да ви погали, когато минавате покрай него или седите до него, гледайки телевизия например, това е лош знак.

Намира си причини да не прави секс с вас

Намирането на причини за отказване от секс обикновено е женски патент. Но ако мъжът ви е започнал да прави подобни номера, то определено нещо не е наред. Най-вероятно той или ви изневерява, или е изгубил физическото си привличане към вас.

Променил се е и в начина, по който говори с вас

Ако преди сте си разменяли любовни думи, наричали сте се с галени имена или прозвища, сега вече неговите обръщения към вас звучат по-скоро сякаш говори със сестра си или с някоя приятелка. Физическото отдръпване винаги има и емоционални прояви.

Иска да прави секс с вас, само когато е пийнал

Когато мъжете си пийнат повечко, желанието им за секс автоматично се повишава. Лошото е, ако вашият партньор изявява подобно интимно желание само когато е пиян. Ако през останалото време е спрял да ви обръща внимание, това е лош знак.

Всичко, което правите, го ядосва

Когато човек спре да обича друг човек, но продължава да живее с него под един покрив, най-честото, което се случва е да възникне дразнене.

Ако вашият партньор се дразни и ядосва на всичко, което правите и казвате, то вероятно е изгубил не само физическото си привличане към вас, но и любовта си, за съжаление.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време