Интимно

Признаци, че вие сте неговата избраница

Ако той прави това, значи вие сте неговата половинка

27.10.2016г. / 19 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сме във връзка неминуемо си задаваме въпроса дали сме избрали точния човек. Дали този, на когото отдаваме времето, вниманието и чувствата си е онзи, с когото ще прекараме остатъка от живота си.

Другият въпрос, който си задаваме е дали ние самите сме точните за него, за партньора ни. Вероятно и той се пита същото. За да разберете дали ви възприема като единствената за него и дали ви смята за своята бъдеща спътница в живота, обърнете внимание на следните признаци:

Той показва най-доброто от себе си, когато е с вас

Двойка сте, виждали сте се един друг във всякакви ситуации и сред всякакви хора. Но ако определено ви прави впечатление, че той вади най-хубавото си „лице“, когато е с вас, то определено вие го карате да сияе. Той ви възприема като негова избраница и това само трябва да ви радва.

Карате го да се чувства страхотно

Когато виждате, че партньорът ви се чувства прекрасно във ваше присъствие, то определено трябва да сте поласкани. Ако се вгледате по-старателно в поведението му ще установите лесно дали се преструва или е искрен. Искреността трудно се изиграва. Тя се издава в усмивките, прегръдките, нежните смеещи се очи, обърнати към вас, докосването до ръката ви.

Тези малки жестове издават, че вие сте неговата истинска избраница.

Той се чувства в безопасност

Не само жените търсят подкрепа и утеха в лицето на силния пол. За мъжете се отнася същото. Всеки има нужда от усещане за безопасност в емоционален план. Ако един мъж усеща, че е попаднал на точната половинка, от поведението му ще лъха единствено спокойствие и уравновесеност.

Не се съгласявате по всички теми

Една от най-разпространените заблуди за хармоничната връзка е пълното съгласие между партньорите. Много хора смятат, че ако не спорят с партньорите си значи всичко е наред. Това обаче няма нищо общо с хармоничните отношения.

Не е полезно да сте абсолютно съгласни по всички въпроси. Споровете са полезни в отношенията, защото показват активност. Пасивността убива. Доскучава.

Свързани статии

Истински важното в една връзка е не да сте напълно съгласни с всичко, а да съвместявате интересите си. Важно е да подхождате към различните ситуации и чувства по сходен начин. Да имате еднакво усещане към обичта, нежността, гнева, слабостта.

Много е лошо, когато единият партньор изживява различните емоции по коренно различен от другия партньор начин. Това предизвиква разрив в отношенията много повече, отколкото споровете.

Той не споменава ергенския си живот

На мъжете много им личи дали се чувстват добре във връзката си по това дали споменават често ергенския си живот или не. Ако вашият партньор изобщо не се сеща за този етап от живота си, определено се чувства добре с вас.

Снимки: iStock

Коментирай