Интимно

Любовен хороскоп за 19-25 декември 2016

Меркурий ще бъде ретрограден

19.12.2016г. / 17 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовта е навсякъде! Венера се намира във вашия 7-и дом на партньорствата и ще добави много хармония в любовния живот на Лъвовете. Ако се намирате във връзка, около празниците ви очакват много радостни моменти. За някои от вас може да настъпят големи промени. Да получат предложение за брак, да се съберат под един покрив с любимия човек или да съобщят новината за очаквано бебе.

Дева

Меркурий ще бъде ретрограден и за родените под знака на зодия Дева. Той ще наруши романтиката ви. Опитайте се да балансирате в комуникацията с любимия човек. За някои от Девите може стара любов да напомни за себе си.

Снимка: istock

Везни

Любовта за Везните ще бъде красива, особено ако се случва по време на ваканция. Ако се намирате в сериозни взаимоотношения или неангажираща сексуална връзка, знайте, че ви очакват приятни емоции. Венера ще ви даде своята мощна подкрепа и това ще повиши желанието ви за усамотение с партньора, очакват ви романтични изненади.

Скорпион

През тази седмица Скорпионите трябва да внимават какво казват и как действат спрямо половинката си. В противен случай може да се създаде ситуация на спор или да останете неразбрани от страна на партньора. Фокусирайте се върху положителната страна на връзката ви. Ценете всеки момент на хармония помежду ви.

Коментирай
Свободно време