Интимно

Любовен хороскоп за 19-25 декември 2016

Меркурий ще бъде ретрограден

19.12.2016г. / 17 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Въпреки че в понеделник Меркурий ще заеме ретроградна позиция, комуникацията с любимия човек ще се задържи в хармония. Единствено се опитайте да не обсъждате финансови въпроси. Вместо това се фокусирайте върху това да прекарате максимално добре времето заедно. Това ще ви донесе усещане за блаженство.

Козирог

След понеделник може да ви бъде трудно да изразите себе си пред любимия човек. Това ще се дължи на ретроградния Меркурий, който ще окаже негативно влияние върху вашия сектор на комуникацията. Така ще бъде до първите дни на януари.

Възползвайте се от това време, за да преосмислите своите решения, цели в живота и взаимоотношенията. Възможно е да предприемете промяна в някои от тези посоки и особено в любовта.

Водолей

През тази празнична седмица Венера ще заеме добри позиции към Юпитер, Уран и Сатурн. В резултат както обвързаните, така и тези от вас, които търсят нова любов, ще се радват на магическата сила на планетата на любовта.

Свързани статии

Ще се чувствате обгрижвани, обичани и готови да експериментирате повече в секса.

Риби

Въпреки че Венера се намира във вашия 12-и дом на духовността, любовта сякаш няма да бъде толкова хармонична, колкото ви се иска. Възможно е да потърсите съветите на брачен консултант или да се наложи да проведете няколко сериозни разговора с половинката. Опитайте се да балансирате и да отделите време само за вас двама ви. Ще се почувствате наистина добре.

Коментирай