Той е решителен, целеустремен, дисциплиниран и консервативен. Всичко ново приема с известна доза скептицизъм, но има силна воля. Мъжът Козирог е следващият интересен персонаж, който ще разгледаме в рубриката ни „Всичко за зодиите“. Какъв е в любовта и секса, вижте в следващите редове.

Подобно на повечето други неща в живота си, мъжът Козирог обича сериозността в любовта. Той не е нито флиртаджия, нито играч. Вярва силно в истинската любов и е готов да чака търпеливо тя да се появи, но е и готов да положи усилия да я запази.

Въпреки че дълбоко в душата си той все пак крие някаква романтична страна, никога не би позволил любовта да превземе съзнанието му и някой да повлияе на това да вземе правилните решения. Мъжът Козирог има високи изисквания за жената до себе си. Дълго време ще ѝ се възхищава отдалеч, докато реши да предприеме следващата стъпка.

Във връзката си търси стабилност. Нуждае се от сериозни взаимоотношения, тъй като е предан партньор. Работи усилено за парите си и понякога може да е твърде пресметлив, което не допада особено на дамите.

               Лиам Хемсуърт е роден на 13 януари 1990 година и е зодия Козирог. 

Въпреки това е щастлив да доставя радости на любимата си. Стреми се да бъде подкрепа и сила за партньорката си и винаги иска да е в ролята на защитник на семейството. Малко вероятно е да прояви капризи. Всичко, което иска от живота е дългосрочен партньор и стабилен емоционален ангажимент.

Що се отнася до секса, мъжете родени под знака на Козирог могат да ви изненадат в спалнята. Между чаршафите те са не по-малко детайлни, изненадващо страстни и дори губят задръжките си. Когато правят нещо, те го правят наистина добре.

Стремят се да бъдат удовлетворяващи любовници и да доставят незабравими преживявания за партньорките си. Обикновено мъжът Козирог се счита за най-съвместим с Телец, Дева, Риби и Скорпион.

Още по темата

Някои от мъжете Козирози, посвещават толкова много време на кариерата си, че поставят на второ място любовните си взаимоотношения. Тъй като по природа те са сдържани, бъдещата им половинка ще трябва да се докаже като надеждна, преди те да отворят сърцето си за нея.

Също така мъжете Козирози, обикновено не са фенове на публични прояви на привързаност и предпочитат да запазят личния си живот. Когато осъзнаят, че са намерили точната половинка, дават повече от себе си за връзката.

Снимка: Reuters