Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

Хубава седмица за Водолеите

15.01.2017г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовни терзания ще има и за обвързаните Лъвове. Ще има поне един значим въпрос, който ще трябва да обсъдите с любимия човек. Не се опитвайте да игнорирате проблемите, ако е необходимо се изправете пред суровата реалност.

Нерешените проблеми ще повлияят отрицателно на интимността с любимия човек. Има шанс да разрешите нещата и да се радвате на щастието си.

Дева

Възможно е да има разминавания между вас и половинката ви относно разбиранията ви за семейния живот. Не действайте прибързано, защото това само ще влоши нещата. Отнасяйте се с грижа. Романтиката и разбирането един към друг може бързо да оправи разногласията.

Снимка: istock

Везни

Желанието ви да обсъждате сексуалния живот с партньора почти ще липсва. Имате липса на енергия и либидото ви вероятно е понижено. Не се концентрирайте толкова върху физическата страна на връзката ви, а обърнете внимание на здравословното си състояние.

За щастие краят на седмицата може да се окаже положителен за вас и половинката и да се сближите с любимия човек още по-силно на духовно ниво.

Скорпион

Спад в либидото и усещането за физически и емоционален баланс ще се наблюдава и при Скорпионите. Не забравяйте, че е нормално да преминавате през спадове и върхове. Възможно е партньорът ви по някакъв начин да е виновен за вашата емоционална криза. Може би е добре да поговорите и да споделите вашите усещания.

Коментирай