Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

Хубава седмица за Водолеите

15.01.2017г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Може да почувствате спад в мотивацията тази седмица заради семеен проблем. Ще имате усещането, че всичко е извън контрол. В резултат любовният ви живот може да пострада, тъй като ще ви липсва нужната енергия, която обикновено влагате. За щастие любимият човек ще подходи с разбиране и подкрепа към вас. Облегнете се на любовта.

Козирог

Комуникацията между вас и половинката може да бъде нарушена. В резултат може да се отдалечите един от друг. Ако решите да разговаряте преди петък е възможно да се почувствате така, сякаш гласът ви не се чува. Друга възможност е да изпитвате страх и притеснение да споделите вашите емоции. След края на седмицата ще се върнете в силата си.

Водолей

Слънцето ще се премести във вашия знак този четвъртък, което ви предлага изобилие от жизненост и хубави емоции в любовта. Хармонията между вас и любимия човек ще се подобри и дори е възможно да започнете да правите планове за някаква инвестиция.

Свързани статии

Отдайте се на романтика, звездите ще ви окажат своята подкрепа.

Риби

Временният спад в енергията не трябва да се отразява негативно върху романтиката във връзката ви. Въпреки че служебните задължения ще ви накарат да се чувствате без сили, направете всичко възможно да задържите любовта и разбирателството във връзката ви.

Коментирай