Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Възможности за нова любов

22.05.2017г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Емоционална ще бъде седмицата за Лъвовете. Началото ѝ ще бъде продиктувано от повече спорове, напрежение, което може да се дължи на работата ви и това няма как да не се отрази на връзката ви. За щастие любимия човек ще прояви търпение и разбиране и в края на седмицата ви очаква затопляне на взаимоотношенията и романтика.

Дева

Ако се намирате в във връзка, то борбата за власт между вас и половинката ще се усети силно в края на седмицата. Тя ще е свързана с теми като секс или разрешаването на битови проблеми. Възможно е единият от вас да иска дете, а другият все още да не е готов за тази стъпка. Друга възможност е да не се чувствате удовлетворени в спалнята. Разговорите ще помогнат да изясните недоразуменията.

Законите на Мърфи в любовта и секса

Снимка: istock

Везни

В четвъртък Венера ще бъде в позиция с Плутон. Като имате Венера във вашия партньорски сектор, това обикновено е индикация, че връзката ви е благословена с допълнителна хармония, но тази седмица е по-вероятно вие и вашият партньор да се наложи да се справите с трудна ситуация.

Всеки от вас има подход, който бива приеман от другия като манипулативен. Следващата седмица ще ви бъде по-лесно да комуникирате.

Скорпион

Възможност за инвестиции или новини за повишаване на заплатата на вас или половинката ви ще повиши настроението ви. Разговорите за романтика ще бъдат най-сладки в неделя. Радвайте се на хармонията помежду ви.

Коментирай
Свободно време