Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Възможности за нова любов

22.05.2017г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако се надявате да вдъхнете нов живот във връзката си, имате късмет. Този четвъртък великолепното новолуние ще попадне във вашия сектор на партньорствата. Ще имате възможност да се преоткриете с половинката.

Ако сте необвързани или скоро сте се запознали с някого, може това да не се окаже най-лесната любовна седмица за вас. Възможно е да се окаже, че той или тя не е по вашия вкус и да се опитате да избягате от тези взаимоотношения.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще споделят своите чувства с половинката. Меркурий се движи през вашия романтичен сектор. Това разположение подкрепя обмена на идеи и подобрява комуникацията. Хармонията ще се задържи до 6-и юни.

В неделя Меркурий ще бъде в прекрасен ъгъл към Нептун и ще може да се насладите на дълбоки и духовни разговори с любимия човек. Времето прекарано заедно ще ви носи приятни емоции.

Водолей

Ако сте необвързани, възможно е тази седмица да срещнете нова любов, за която сте мечтали. В четвъртък новолунието в Близнаци ще падне във вашия романтичен сектор. В резултат на това, през следващите две седмици ще имате многобройни възможности за запознанства.

Свързани статии

Възможно е да очаровате двама души едновременно. При всички положения ще имате повече от една опция да избирате по отношение на любовта.

Риби

Хармонията във вашата връзка ще бъде нарушена от ваш приятел. Той или тя може да изрази негативно мнение по отношение на половинката ви и да смятат, че тази връзка ще ви донесе само огорчения. Помислете какъв е мотивът на този ваш приятел и не прибързвайте с критиките към него, нито с вземане на крайни решения по отношение на любовта.

Коментирай
Свободно време