Интимно

10 грешки, които мъжете правят при орален секс

Защо жените искат да спрат да правят това

11.11.2017г. / 10 42ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените обожават, когато любимият им ги дарява с орален секс. При кунилингуса има някои специфични техники, които помагат за доставянето на пълна наслада. Те трябва да се следват, за да бъде завършекът зашеметяващ.

Много мъже правят грешки, с които развалят удоволствието. Всяка жена си мечтае за партньор, отворен към обратна връзка, който няма нищо против да разбере къде греши.

За да помогнем на мъжете, ентусиазирани да доставят пълно удоволствие на любимите си дами, ще споделим какво жените не искат да прави партньора им по време на орален секс.

1. Нападането на клитора сякаш иска да го нарани. Много жени не обичат грубата игра с така чувствителния им клитор. Мъжете трябва да разберат, че има и други сензитивни зони от вагината, които заслужават внимание.

2. Да се ядосват, когато дамата се опитва да ги насочи. Някои мъже са много раздразнителни, когато половинката им дава наставления. Представителите на силния пол трябва да разберат, че тези насоки не целят да ги обидят, а да направят любовната игра по-шеметна.

Орален секс, който тя никога няма да забрави

3. Отправят се право към вулвата. Предварителната любовна игра тук също е задължителна, ако мъжът иска да повиши градуса на възбудата у своята любима.

4. Зрителен контакт. Много жени мразят да ги зяпат, докато им доставят орално удоволствие.

5. Постоянното питане „близо ли си“. Има толкова много физически сигнали за това дали жената е близо до оргазма, но много мъже продължават да дразнят с тези въпроси. Повечето дами биха били благодарни, ако спрете да ги питате едно и също всеки път. Следете езика на тялото.

6. Държанието сякаш е магьосник, само защото ви е довел до оргазъм. Перченето е излишно, господа. То може само да отблъсне половинката ви следващия път.

6 причини да не правите орална любов, щом не искате

7. Не питат какво харесват дамите. Доста мъже се притесняват да говорят открито за сексуалните предпочитания в леглото. Те не задават въпроси на партньорките си, вероятно за да не се злепоставят като неинформирани. Няма нищо лошо да попитате какво харесва жената до вас. Това ще направи секса още по-горещ.

8. Спират, когато жената крещи „Не спирай!“. Мъжете погрешно смятат, че така повишават градуса на възбудата. Няма нищо такова. Когато една жена иска да не спирате, значи за нищо на света не трябва да го правите.

9. Статичният език. При орална любов езикът трябва да обиколи всяко кътче на вагината.

10. Избягват клитора нарочно. Ако мъжът избягва клитора, за да накара жената да се възбуди още повече заради очакването – греши. Достигането до заветната кулминация се крие именно там.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 6 години )