4 зодии, които побъркват мъжете

Лъв

Жените от зодия Лъв мразят да се преструват. Те са искрени, не слагат социални маски, откровени са до болка, но това качество трябва да бъде оценено високо. Една жена от зодия Лъв не би си губила времето да крои тайни планове, тя би изревала силно онова, което иска да каже като истинска лъвица.

Жените Лъв са верни, силни, с положителна енергия, много любящи, гальовни, енергични. За да грабнете вниманието на жена Лъв трябва да умеете да отговорите на темпото ѝ.

Склонни са към самодостатъчност и себичност. Винаги правят така, че да изглеждат по-привлекателни и магнетични от партньора си. Външността им е внушителна и ярка. Няма човек, който да не ги забележи още с влизането от вратата. Ето защо и мъжете съпрузи на дами от зодия Лъв с гордост показват любимите си.

Още по темата

Не се лъжете по огнения характер на жената Лъв. Тя може да ви се стори избухлива, но със същата огнена страст се хвърля да защитава и близките си. За нея мъжът е на първо място.

Тя ще се чувства щастлива, ако знае, че има кой да я защити. Показвайте ѝ, че я обичате с цялото си сърце и тя ще ви се отблагодари по всички възможни начини.

Жените от зодия Лъв притежават изключителна дълбочина на характера. Затова за много мъже е трудно да разгадаят тяхната сложна персона. Веднъж успеете ли обаче, те ще отворят сърцето си и ревниво ще пазят любовта си от всевъзможни заплахи.

По природа Лъвиците имат защитно отношение към семейството си. Ако някой критикува член на тяхното семейство или се опита да навреди, горчиво ще съжалява.

Любящи и грижовни майки, Лъвиците все пак оставят децата си да се справят самостоятелно в живота си, но винаги бдят над решенията им.

Ако искате да слеете живота си с жена от зодия Лъв трябва да бъдете със силен и безстрашен характер. Бъдете амбициозни и никога не се задоволявайте с по-малко, а само с най-доброто. И помнете, че жената Лъв има нужда от уважение и лично пространство, за да се грижи за връзката ви. Не я притискайте.