Интимно

Къде грешат жените в избора си на съпруг

Ето как се проваля един брак още преди да е започнал

12.01.2018г. / 14 36ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Бракът не е един подпис, който сам по себе си да кара нещата да вървят по вода. Узаконявате връзката си и смятате, че в бъдеще всичко ще се случва по мед и масло.

Много бракове се провалят, защото партньорите не правят точна преценка един за друг. Така неусетно идва и разводът. Има редица обстоятелства и черти от характера и поведението на партньора, които трябва да се отчетат. В противен случай любовта, която ви е събрала ще се изпари доста бързо.

Доста жени допускат грешки при избора на съпруг, които впоследствие провалят връзката, брака, а понякога и живота им.

Кои са най-често допусканите женски грешки в избора на партньор в живота?

1. Избират мъж, който е тотална противоположност, що се отнася до виждания за живота и бъдещето, надявайки се, че ще го накарат да промени мнението си.

5 знака, че не отделяте достатъчно време на съпруга си

2. Омъжват се за човек, който да им помогне да подредят живота си, да се почувстват емоционално стабилни, да ги излекува от зависимостите им – изобщо, да ги „поправи“.

3. Допускат родителите, приятелите им, близките им да изберат съпруг вместо тях. Влияят се от мнението на околните и никога не съумяват сами да направят своя избор, защото се колебаят дали останалите ще приемат мъжа до тях.

4. Игнорират червените флагове, които подсказват, че нещо не е наред с мъжа до тях. Тези флагове може да са в светлочервени нюанси, но може и да са обагрени в тъмни, крещящи червени цветове, които подсказват, че човекът изобщо не е за тях.

5. Продължават да стоят във връзки, в които по всичко личи, че мъжът не е за тях. Той прави неприемливи неща, изневерява, проиграва парите си на хазарт, пие прекалено или пък води потаен живот, но все се намира начин да му бъде простено. Тук могат да се прибавят още куп примери за неподходящи мъже, различни от пороците. По някаква причина обаче някои жени стоят в подобни връзки.

Със съпруга ми вече не правим секс – ето защо!

6. Омъжват се за мъж, който е емоционална развалина, без кариера, без перспективи и план за бъдещето.

7. Омъжват се, просто защото „така се прави“. Когато нямат причина да откажат, много жени се омъжват просто така, надявайки се това да е правилният избор. В много случаи се оказва обратното.

8. Не слушат пеперудите в корема си. Ако ги няма всичко е ясно.

9. Избират съпруг според обема на банковата сметка. Но не подозират какви проблеми могат да очакват от него, защото не всичко на този свят е пари.

10. Не се омъжват за мъж, който ги третира добре, а избират на базата на абсолютно незначителни причини като пари, професия, външен вид, чувство за хумор, интерес към забавления и куп други маловажни неща.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
4ovekut kogoto obojavam e prekrasen , struva si da go 4akam . izkliu4itelno sukrovi6te e.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар