Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?

Гримът

Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.

Какво говори вашата бройка на мъжете?

Косата

Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.

Окосмяването

Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.

Хигиена на устната кухина

Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Още по темата

Алкохолът

Въпреки ширещата се максима „пияна жена, весел креват“, много малко мъже биха одобрили нелепата гледка на пияна жена, изглеждаща по-скоро безпомощно, отколкото секси.

Женските недостатъци, които отблъскват мъжете

Негативността

Широко разпространена женска черта е негативното говорене за другите или за живота по принцип. Мъжете не обичат мрънкащи жени. Това ги дразни. Друг е въпросът, че те самите също го правят.

Нецензурните думи

Много мъже смятат, че няма по-отблъскващо нещо от жена, пускаща по 5 псувни в едно изречение. Грубиянското каруцарско поведение у някои жени действа крайно непривлекателно на мъжете.

За нуждите

Няма мъж, който да обича жени с високи претенции за издръжка. Обичате да се глезите със скъпи дрешки, парфюми, козметика, почивки? Мъжете не обичат златотърсачки. Дори да откриете подобен, такива връзки не издържат дълго.