Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 април 2018

Романтика за Телците

09.04.2018г. / 07 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любовният ви живот ще започне да има смисъл отново. Меркурий се движеше ретрограден във вашия сектор на любовта. Може би стара любов е напомнила объркващо за себе си или сте попаднали в любовен триъгълник.

Той или тя вероятно иска да се съберете отново. За щастие Меркурий ще заеме благоприятна позиция във вашия сектор на романтиката. Изборът, който ще направите в любовта, ще бъде правилният. Послушайте сърцето си.

Козирог

Определено в живота ви има някого, който ви кара да се чувствате необикновено в любовта. Венера сега е във вашия романтичен сектор и ще бъде в идеален ъгъл към Марс, който сега е в знака ви.

Секс движения, които ще ви сближат

Това е най-добрата комбинация по отношение на секса, в която вие и вашият специален човек се допълвате перфектно. Въпреки да има по-слаби моменти във взаимоотношенията ви, отрицателните емоции няма да бъдат във вашето енергийно поле тази седмица. Насладете се на хармонията!

Водолей

Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор се движи ретроградно, предизвиквайки напрежение по отношение на любовта. В някои моменти може да се почувствате така, сякаш не може да вземете важни решения по важни въпроси свързани с любовта.

Свързани статии

За щастие след неделя, това ще се промени, благодарение на Меркурий, който ще попадне във вашия сектор на съобщенията.

Риби

Разногласията в любовния живот на обвързаните Риби ще бъдат породени от финансови въпроси.
Възможно е някой от вас да не е управлявал както трябва общия бюджет, да е скрил пари. Интересното е, че тази седмица ще станете по-директни в това да споделяте желанията си и да взимате решения. Вашият партньор трябва да бъде подготвен.

Снимки: istock

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
znaia 4e iskam mnogo pove4e i po- hubavo v li4nia si jivot i to ne s kogo da e a samo s mujut , kogoto obojavam . no turpelivo umeia da 4akam s obi4
отговор Сигнализирай за неуместен коментар