Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Вълнуваща любовна седмица

11.06.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Във вторник Меркурий влиза в знака на зодия Рак, което ще ни позволи да говорим повече за чувствата си пред любимия човек Новолунието в Близнаци (в сряда) ще стимулира още повече любовния ни живот. Какво ви очаква според зодията вижте в седмичния ни любовен хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен, определено ще бъдат в любовно настроение. Ще се радвате на късмет и романтика. Венера ще се премести във вашия 5-и дом на удоволствието и истинската любов в сряда, оставайки там до 9 юли. Ако сте необвързани, очаквайте раздвижване в любовния ви живот. Възможно е да срещнете интересна личност, докато се забавлявате, пътувате. Тези от вас, които имат половинка до себе си ще се радват на положителното влияние на Венера.

Телец

На положителни вибрации в любовта ще се радват и Телците. Ако планирате да представите вашата нова половинка на близките ви, моментът е подходящ, ако искате с този човек по-сериозен ангажимент. Обвързаните Телци може да бъдат приятно изненадани от любимия човек.

Близнаци

Новолунието във вашия знак в сряда, ще ви даде възможност за отлично ново начало, уважаеми Близнаци. Вие сте от тези зодиакални знаци, които жадуват за разнообразие и постоянно стимулиране, особено в любовта. Тази седмица, човекът до вас, ще знае какво точно да направи, за да поддържа интереса ви. Някои от вас дори ще се впуснат в повече от един флирт.

Рак

Венера все още ви изпраща своите положителни вибрации, затова е добре да се възползвате от тях. Ако сте необвързани ще може с лекота да привличате вниманието на противоположния пол. Обвързаните Раци вероятно са забелязали колко по-отдаден е партньорът им към тях. Най-важният урок, който сте научили през последните седмици е този за себелюбието. Любовта може да завладее всичко, когато първо завладее личността.

Коментирай