Интимно

Секс идеи, с които да разгорещите лятото

Ето как може да направите секса още по-вълнуващ

12.07.2018г. / 13 06ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

С напредването на лятото идва време да разгорещим и сексуалния си живот. През лятото ни се струва, че всичко е по-ярко, по-весело, динамично и жизнено. Защо това да не важи и за интимния ни живот? Вижте няколко горещи секс идеи за лятото, с които ще разнообразите креватните занимания.

Ограничете физическия контакт по време на секс

Направете секса по-интересен и възбуждащ, като спрете да се докосвате. Правете секс, но без да пипате партньора си с цел да го възбудите още повече и да се увеличи нетърпението от физическия допир. Тази идея ще направи преживяването ви още по-вълнуващо и еротично!

>> 20 знака, че сте идеална двойка <<

Секс по време на пътуване

Следващия път, когато сте сами в колата и пътувате за някъде, направете пътешествието още по-горещо като отбиете по пътя и се отдадете на интимни ласки. А не е задължително и да спирате. Може да проявите креативност и по време на самото пътуване, но шофьорът не бива да отклонява погледа от движението пред него.

>> 4 заблуди за секса, които пречат на удоволствието от него <<

Експериментирайте със студени усещания

Ледени близалки, ледени кубчета, сладолед... Всичко това се разтапя по горещата кожа, възбужда сетивата и повишава настроението неимоверно. Възползвайте се максимално и ги приложете в любовната игра, за да разнообразите интимния си живот. Експериментирайте и импровизирайте смело, като излезете от секс рутината си досега.

>> 3 неща, които никога да не правите с вагината <<

Секс в палатка

Прекрасна идея за всички, които обичат къмпинги и спане под открито небе. А дори и да не сте почитатели на къмпингите, опитайте поне за един уикенд. Няма по-възбуждаща емоция от секса на публично място, но скрити уютно под тентата на вашата палатка. Опитайте нещо ново!

>> Личностни черти, които мъжете търсят в една жена <<

Играйте секс Туистър

Лятото е сезонът, който събужда детското в нас. Нали знаете за играта Туистър? Можете да я модифицирате леко, като промените условията от Премести се на плочка А1 на „Свали си блузата“. И така постепенно стигнете до кулминация в играта...

>> Кои зодии ще преминат през любовни промени това лято <<

Секс на плажа

Най-популярната еротична фантазия, която обаче малцина практикуват. А тръпката от подобно изживяване е неповторима и си заслужава. Все пак, ако решите да пробвате, не го правете директно върху пясъка, тъй като може да се получи неприятно раздразнение от контакта с пясъка. Добре е да постелете чаршаф, а не плажна кърпа, защото чаршафът е по-фин и ще имате по-силно усещане на пясъка, но в същото време ще сте предпазени да не дразни кожата ви прекалено.

Коментирай
18 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
4ovekut kogoto obojavam i obi4am e mnogo , ama mnogo hubav , i napravo e sukrovi6te , prekrasen . toi 6te si kaje kogato mu doide vremeto. govoria bez tulkuvania . a ako tulkuvame - vsi4ko sum dala ot sebe si na vuprosnia 4ovek , do krainosti sum se razdala i to ot ednoto 4uvstvo i surce .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар