Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018

Объркване в любовта

23.07.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планетата на любовта Венера и Нептун се противопоставят една на друга тази седмица, което ще ни попречи да виждаме ясно нещата в любовта. Ретроградният Меркурий също ще се усети, но благодарение на него за щастие много въпроси ще ни се изяснят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен може да се чувстват леко объркани по отношение на любовта. Виновен за това ще бъде Марс, който се намира в ретроградна фаза. Но Меркурий също ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Това може да извади от миналото ви бивши любови. Наблюдавайте, действията на този етап нямат особен смисъл.

Телец

Точно когато си мислите, че всичко е наред с любимия човек и Вселената решава да ви изненада. Тази промяна се дължи на Нептун, който през настоящата седмица ще окаже влияние върху любовния ви живот. Може да се почувствате объркани, да имате нужда от повече разбиране.

Близнаци

Близнаците също ще се чувстват странно по отношение на любовта и за това „виновен“ ще бъде Меркурий, който е и тяхна управляваща планета. Меркурий ще заеме своята ретроградна фаза и ще се задържи така до 19 август. Изглежда, че ще преосмислите решенията, идеите и плановете си относно любовния си живот.

Възможно е да съжалявате за нещо, което сте казали или направили спрямо настоящ или бивш любовник.

Тази седмица не е най-добрата за комуникация, но може да помислите върху това, което бихте искали да кажете на отсрещната страна.

3-те зодиакални знака, които си съвпадат напълно с Рака

Рак

Обвързаните представители на зодията сякаш са леко объркани, уморени от това постоянно да търсят светлината във връзката си. Опитвате се да видите най-доброто в дадена ситуация или в половинката си, но сега ще ви стане ясно, че непрекъснатото затваряне на очите не е най-доброто за вас и връзката ви. Възможно е да бъдете изправени пред сложна ситуация свързана с финанси. Няма да е лесно, но е време да решите този проблем.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати