Интимно

Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Марс излиза от ретроградна фаза

27.08.2018г. / 14 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Във вторник, Меркурий, който сега е в знака ви, ще отстъпи на Юпитер. Това означава, че ще говорите по-свободно за желанията си. Възможно е толкова много да искате да впечатлите някого, че да обещаете повече, отколкото може да изпълните. А може би ще кажете „Обичам те“ прибързано. Така или иначе, помислете два пъти преди да говорите. Думите имат значение.

Зодии, които имат силна любов с Девата

Дева

Чудесни новини за Девите и по-специално за тези, чийто сексуален живот не е вървял хармонично напоследък. Марс, владетелят на вашето либидо и всички действия, ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. В резултат на тази космическа промяна, сексуалното ви “безсилие” бързо ще се превърне в сексуално удовлетворение, без значение дали отскоро се намирате във връзка или имате сериозни взаимоотношения. 

Везни

Най-накрая любовният живот на Везните ще се раздвижи. От 26 юни той беше в застой, заради Марс. Възможно е взаимоотношенията с половинката да са били неудовлетворяващи, да сте се отдалечили един от друг. Тези от вас, които са искали да създадат нова връзка, вероятно също са се сблъскали с невъзможността да я осъществят. За щастие, след понеделник може да очаквате големи обрати в любовта. 

Зодии, които имат силна любов със Скорпиона

Скорпион

Още в началото на седмицата, благодарение на Марс, представителите на зодията ще почувстват раздвижване в областта на любовта. Ако скоро с любимия човек сте преживели разочарования, сексът не е бил задоволителен, това ще се промени.

Коментирай