Интимно

Любовен хороскоп за 27 август – 2 септември 2018

Марс излиза от ретроградна фаза

27.08.2018г. / 14 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Целият зодиак усети ретроградната фаза на Марс, Стрелците не са изключение. Той оказа влияние върху вашия сектор на романтиката. Може би стара любов е напомнила за себе си или комуникацията с половинката не е била хармонична. Време е да направите прочистване на любовния живот и да продължите напред. 

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Козирог

Време е да се събудите, уважаеми Козирози. От тази седмица ще може отново да продължите да се движите напред. Това се отнася за вашите цели и амбиции в живота, но и за вашия романтичен свят. Ако не ви е достигала смелост да се впуснете в нова любовна връзка или флирт, сега ще може да помислите стратегически. Време е вашата стратегия да бъде приложена и в любовта, не само в работата.  

Свързани статии

Водолей

Страст и искрени думи ще стоплят сърцето на Водолеите, защото любимият им човек ще разкрие сърцето си пред тях. Моментите, които ще прекарате заедно, ще ви накарат да осъзнаете, че го обичате повече от всякога. 

Риби

Ако сте необвързани, но търсите любовта, ваш приятел може да иска да ви запознае с някого. Кажете „Да“, Риби! За някои представители на зодията, които скоро са започнали връзка, може да настъпи любовно разочарование. Изведнъж нещата стават неудобни между вас и половинката ви. Слушайте вътрешния си глас. 

Коментирай