Интимно

10 важни качества, които жените търсят у един мъж

Какво се разбира под "идеалния"

13.02.2020г. / 13 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да откриеш своя човек не е лесно. Някои търсят цял живот. Понякога дори да сме открили точния човек, с времето пътищата се разминават или любовта угасва. 

Каквото и да се случи, какъвто и опит да придобие една жена, тя винаги търси определени качества у мъжа, които я привличат. 

Кои са качествата на „господин Идеален“? Какво привлича вниманието и открадва сърцето на една жена? 

1. Химията.

Някои са скептици по отношение на химията, но тази невидима магия е факт. Понякога толкова неусетно завладява сърцето, че човек не може да прецени трезво. Чувствате се енергизирани покрай някой мъж? Усещате пеперудите в корема си? Определено не ви е безразличен, макар на този етап да не сте сигурни какво точно се случва с вас. Просто е – това е химия.

2. Уязвимост.

Трудно е да се обясни, защото жените търсят едновременно силен мъж, който обаче понякога да показва и своите слаби страни. Привлекателно е, когато един мъж допуска жената в емоционалния си свят, когато търси съвет, когато се чувства безсилен в дадена ситуация. Жените имат силен майчински инстинкт и желанието им да обгрижват, да закрилят и да помагат на партньора си ги кара да се привързват още по-силно. 

Кои качества ценят мъжете в жените

3. Стабилност.

Стабилността се измерва не само с финансовото състояние, което, разбира се, е важно, но и с психологическа, емоционална стабилност. Всяка жена има нужда да чувства, че има опора до себе си във всеки един момент и във всяко едно отношение. 

4. Равнопоставеност.

За да има мир и хармония в една връзка, двамата партньори трябва да се чувстват равни икономически, социално, психически, сексуално – изобщо всякак. Жените търсят именно това – признание на тяхната личност, способности, качества в човешки план, а не от гледна точка на пола. 

5. Осъзнатост.

Жените срещат огромен проблем, който се шири сред много мъже, а именно тяхната неосъзнатост. Те обикновено на по-късен етап разбират какво искат от живота, кога са готови за по-сериозна крачка, към стабилност, семейство, деца, преследване на цели в професионален и личен план. Ето защо осъзнатостта е едно от най-ценните качества за повечето дами. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
za men e mujut kogoto obojavam i obi4am ot mnogo godini i kogoto 4akam bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар