Интимно

10 важни качества, които жените търсят у един мъж

Какво се разбира под "идеалния"

13.02.2020г. / 13 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Емоционално присъствие.

Доста жени намират за вбесяващо детинското поведение на някои мъже. Когато една жена се прибере вкъщи, иска да прекарва повече време с мъжа си. Мъжете, от своя страна, обичат да прекарват времето си в компютърни игри, лов на риба, пиене на бира с приятели, гледане на филми или сглобяване на джаджи. 

Тоест, едно от най-дразнещите неща за повечето жени е физическото, привидно присъствие на мъжете за сметка на емоционалното, реалното включване в общите занимания в свободното време като двойка. 

7. Любопитство.

Женската суета подсъзнателно кара жените да търсят човек, който се интересува от тях, който заявява любопитството си и не ги пренебрегва. 

8. Защита.

Колкото и еманципирани да са жените днес, природата казва своето. Една жена мечтае да бъде с някого, с когото се чувства сигурна по всяко време. Мъж, който може да осигури усещане за безопасност за една жена винаги привлича вниманието. 

7 привлекателни черти на мъжете

9. Приемане.

Когато става дума за важни качества, приемането винаги заема централно място, защото ако не приемеш човека, когото обичаш такъв, какъвто е, по-нататък това винаги ще се превръща в проблем. Опитите да променим партньорите си са едни от най-често срещаните причини за провал на връзката. 

10. Отстояване.

Никой не би желал да има партньор, който не може да отстоява себе си, да има слаб характер, да не знае какво иска от живота и как да го постигне. Всеки мечтае за преуспяваща половинка, която умее да отстоява качествата и целите си във всеки смисъл на това. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
za men e mujut kogoto obojavam i obi4am ot mnogo godini i kogoto 4akam bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар