Интимно

Как да се справите, ако работите заедно с любимия си

Няколко съвета за оцеляване

29.08.2018г. / 08 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Казват, че е добре да не носиш проблемите от работата си вкъщи. За някои двойки, които работят заедно обаче, това се оказва доста трудна задача за разрешаване. Не малко връзки приключват заради професионални несгоди. Да имаш собствен семеен бизнес и да поддържаш интимни взаимоотношения едновременно е непосилно за много хора. 

И все пак не е невъзможно, стига да следвате някои прости правила, които ще ви помогнат да запазите и връзката си, и професионалните си успехи. 

Защо някои хора избират да са без партньор?

1. Разделяйте работата от дома.

Всички са запознати с тази максима, но следват ли я? Ако искате наистина да запазите връзката си в хармония и същевременно работата да върви с нормални ефективни обороти, трябва да си наложите да не пренасяте проблемите от едното място на другото. 

2. Обособете си работно място далеч от партньора ви.

Без значение дали управлявате собствен бизнес или просто работите заедно някъде е необходимо да си давате малко лично пространство. Това ще ви помогне едновременно да се дистанцирате от личните си взаимоотношения и да запазите професионализма си. 

3. Уважавайте другия.

Каквото и да се случва, колегите ви не трябва да разбират, ако имате проблеми. Двойките, работещи заедно, винаги трябва да демонстрират респект един към друг, независимо дали сте съгласни с решенията на другия или е възникнал служебен спор. Не се дръжте сякаш сте си вкъщи. 

4. Винаги се обединявайте около обща цел.

За да работите по-лесно заедно, а и за да не поставяте връзката си в риск заради работни конфликти, винаги се обединявайте около обща цел, която сте си поставили. Общите цели са от първостепенно значение както в личния, така и в професионалния живот на една двойка. 

10 знака, че вие сте отровили връзката си

5. Отделяйте си време за себе си.

Ако сте партньори в живота и в работата вероятно прекарвате повечето време от денонощието заедно. Това изтощава, независимо, че се обичате и уважавате. За да има хармония и химия, а и за да не си омръзнете, отделяйте си време само за себе си. 

6. Не забравяйте за любовта.

Денонощното прекарване на време с един човек, колкото и да сте влюбени в него, може сериозно да увреди отношенията ви. Рутината на професионалните ангажименти лека-полека ще редуцира романтиката помежду ви и ще намали либидото. 

За да избегнете скуката и омръзването, монотонното съжителство и посрещане на работните ангажименти, организирайте си срещи, сякаш сте нова двойка. Неусетно ще започнете да установявате как с нетърпение очаквате тези моменти. Интимността ви ще се запази, а ако е била леко поувехнала, ще се пробуди отново. 

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ve4e niakolko puti dokazah 4e ne stava . kusam i napuskam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар