Интимно

По-интимни неща от секса, които можете да направите за любимия

Изразете любовта си един към друг чрез силата на думите

14.09.2018г. / 08 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Интимността е съвкупност от неща, които не включват само сексуална и физическа близост. Тя би могла да се прояви в различни форми. Интимността е изключително важна за формирането на една стабилна любовна връзка. Връзката, която е лишена от интимност се гради предимно на секс и обикновено не продължава дълго.

Сексът е вълнуващ за определен период от време и ако искате да запазите тази тръпка и вълнението един от друг е важно да изградите интимност помежду си. Ето няколко добри идеи.

Погледнете дълбоко в очите на другия

Очите са прозорец към душата и колкото и клиширано да звучи, то е самата истина. Помислете колко е вълнуващо да се взирате дълбоко в очите на любимия човек. Сякаш може да надникнете в най-дълбоката част на душата му. Нивото на интимност между двама души, чиито погледи се срещат страстно е неизмерима. Това е различен вид близост в сравнение с това на физическо докосване.

Женски навици, дразнещи мъжете

Да спите в едно легло или просто да си лежите без да правите секс

Не е нужно да правите секс, за да сте интимни, нали? Да спиш в едно легло с любимия човек, може да помогне за повишаване на чувството на комфорт и сигурност помежду ви.

Да се грижите за половинката си, когато се почувства неразположена

Има ситуации, които няма как да избегнем. Настинките са период на неразположение, което отминава в рамките на няколко дни. Но когато става въпрос за любов, те са един от малките тестове за взаимоотношенията. Моментите на физическа слабост могат да се разглеждат като възможности двойките да изразят своята интимност по много грижовен начин.

Свързани статии

Изразете любовта си един към друг чрез силата на думите

Интимността невинаги трябва да е физическа, да е свързана със сексуалното удоволствие. Тя може да се изразява и чрез думи. Напишете на любимия човек любовно послание, писмо, кажете му/ѝ какво изпитвате към него/нея. Не е нужно да бъдете Шекспир, бъдете истински, когато говорите за любовта си.

Редовно си правете комплименти

Кога бе последният път, когато получихте или отправихте комплименти към партньора си? Може да бъдете напълно интимни с партньора си, когато си правите комплименти. Не се страхувайте да покажете колко много се възхищавате един на друг. Това са много фини прояви на интимност, но и много ценени.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
nadiavam se tezi krasivi ne6ta da mi se slu4at s mujut , kogoto obi4am i obojavam , govoria bez tulkuvania i vse o6te 4akam vuprosnia muj v realnia si jivot.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар