Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

Венера ще бъде ретроградна

01.10.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните Лъвове ще трябва да обърнат внимание на редица въпроси свързани със семейството. Възможно е роднини да се опитат да саботират връзката ви. Не давайте шанс на интригите и не вземайте окончателни решения до края на ноември.

Дева

Характерно за родените под знака на зодия Дева е, че те обикновено контролират живота си и искат да планират всичко внимателно. Но сега Вселената ще ви покаже, че трябва да промените начина си на мислене. Венера, планетата на любовта и връзките, ще заеме ретроградна позиция във вашия комуникационен сектор. Време е да преосмислите своя „сценарий“ за любовта. По един или друг начин, нещо не е наред и ще трябва да го поправите.

Защо трябва да заспиваме до някого, когото обичаме?

Везни

Комуникацията с половинката няма да върви никак гладко. Може би това е ситуация, която продължава от дълго време и двамата вече сте малко уморени от нея. Възможно е да прибегнете до манипулативни думи, за да накарате половинката си да действа така, както ви се иска. Но това, уважаеми Везни, не е работеща стратегия. Венера навлиза в ретроградна фаза и доверието помежду ви може да започне да намалява.

Скорпион

В края на седмицата, на 5 октомври, Венера ще заеме ретроградна позиция в знака на зодия Скорпион. Това ще е период, в който може да усетите любовта на половинката си или обратно, да се борите със синдрома на грозното патенце. Уроците в любовта ще са много важни, защото е време да преоцените стойността си и да знаете дали човекът, с когото сте, наистина ви заслужава.

Коментирай