Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

Венера ще бъде ретроградна

01.10.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако скоро сте преминали през раздяла, време е да излекувате душата си от любовната мъка. Друга възможност е, че сте във връзка, но знаете, че има нещо, което сякаш саботира любовта ви. Потърсете съвет от близък, за когото знаете, че може да ви помогне. Може дори да решите да посетите семеен терапевт. Във всеки случай не замитайте проблемите под килима.

Козирог

Ако скоро сте започнали романс с ваш приятел, възможно е сега да започнете да съжалявате за това. Вероятно перспективите ви са се променили. За съжаление той или тя може да не е на същото мнение, дори след като проведете открит разговор. За някои Козирози има шанс да възобновят стари връзки с приятели и между тях да срещнат своя духовен партньор.

8 неща, които се случват в тялото, когато спрете секса

Водолей

Ако чувствате липса на подкрепа от страна на партньора си по отношение на вашите цели свързани с работата, това може да се превърне в проблем в отношенията ви. Имате постоянна нужда да галите егото си и интересът на партньора ви към вас ви е необходим.

Свързани статии

Ако липсва подкрепа от него/нея, време е да проведете открит разговор. Дали половинката ви не ревнува от успехите ви?

Риби

Рибите ще започнат да поставят под въпрос всичко, което смятат за истинско в любовта. Това ще е така, защото Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия 9-и дом на вярванията. Това, което смятате, че е вярно, вече може и да не бъде такова и това, което смятате, че не може да е реално, може да се окаже единствената истина, която приемате. Стари болезнени спомени ще напомнят за себе си.

Коментирай