Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

Венера ще бъде ретроградна

01.10.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първата седмица на октомври Венера заема ретроградна позиция, носеща проблеми в любовта, което ще ни накара да предприемем определени действия. Позицията на планетата на любовта ще се задържи такава до 16 ноември. Някои представители на зодията ще сложат край на токсични връзки. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Слънцето ще бъде в хармония с Уран още в началото на седмицата, което ще ви накара да се чувствате по-енергични. Желанията ви свързани с любовта са интересни, но първо се уверете, че и партньорът ви е готов за малко приключения. През тази седмица ще имате желание да споделяте повече, да довършите стари разговори, да стигнете кулминация.

Телец

Тази седмица, вашият владетел Венера ще заеме ретроградна фаза в партньорския ви сектор, което ще ви накара да преразгледате връзката си. С половинката може да сте много щастливи, но също така да се окажете в сложна ситуация, върху която трябва да работите.

Може да възникнат проблеми, свързани с доверието, както и цялостно усещане за несигурност относно връзката, любовта или бъдещата посока на живота ви заедно. Необвързаните Телци може да решат да сключат примирие с бивш партньор. Няма да ви бъде лесно, но в любовта е така.

Любовен хороскоп за октомври 2018

Близнаци

Близнаците може да се отдръпнат от половинката си, действията им да бъдат своеобразен протест, особено по отношение на отговорностите свързани с това да споделяте живота си заедно. Опитайте се да постигнете взаимна хармония, да не премълчавате това, което не ви допада. Като алтернатива, ако наскоро сте започнали флирт с някого от офиса, може да започнете да съжалявате.

Рак

Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия сектор на романтиката. Възможно е стара любов да напомни за себе си. Въпросът е искате ли да дадете втори шанс на тази връзка или не? И ако го направите, дали ще може да постигнете примирие. Времето ще покаже.

За тези от вас, които са напълно необвързани, новият месец може да донесе промени в тази посока. Раците, които се намират във връзка, може да се окажат изправени пред потенциален любовен триъгълник. Бъдете внимателни.

Коментирай