Интимно

Ако можете да отговорите с „Да“, значи сте в щастлива връзка

Откакто сте заедно, промени ли се към по-добро животът ви?

07.07.2020г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е спонтанност, естествен ход на събитията между двама души, дълбок емоционален съюз, способността да комуникираме с партньора си не само сексуално. Когато сме влюбени, често розовите очила, през които гледаме, замъгляват истините.

Склонни сме да оправдаем думите, действията на другия, пренебрегвайки собствените си емоции. Опитваме се да заблудим себе си, че се намираме в щастлива връзка. Дали вашата е такава, зависи от това дали ще можете да отговорите положително на следващите въпроси.

Промени ли се животът ви към по-добро, откакто сте заедно?

Щастливи ли сте заедно? Променили се нагласата ви към живота в положителна посока? Проблемите ви изглеждат ли вече разрешими и добрите ви дни повече ли са от лошите? Ако можете да отговорите на всички тези въпроси положително, най-вероятно сте срещнали правилният за вас партньор.

Какво да направите, ако сте готови да опитате отново след изневярата му

Усмихвате ли се, когато си мислите за него/нея, когато се срещате?

В случай, че можете да отговорите с „Да“ на тези въпроси, значи сте щастливо влюбени. Мислите за партньора, срещите с него трябва да носят усмивки, вдъхновение за любов, романтика, да правят деня по-красив. Когато сме щастливи във връзката си, денят ни започва по различен начин, по-продуктивни сме.

Признаци още от първа среща, че това е Той

Можете ли да разговаряте с часове с лекота, сякаш времето минава неусетно?

В една връзка трябва да има страст и хармония не само в спалнята. Комуникацията е един от корените, върху които може да развивате взаимоотношенията си. Ето защо е важно любимият човек да ни стимулира интелектуално, взаимно да намираме разговорите си вълнуващи.

Свързани статии

Ако разговорите с половинката ви са едни от любимите ви неща, означава, че имате човек до себе си, с когото си съвпадате по още един критерий не по-малко важен от всичко останало, наречен комуникация.

Когато имате нужда, можете ли да разчитате на подкрепа?

Той/тя действа ли ви мотивиращо, подкрепя ли ви в осъществяването на мечтите ви? Можете ли да разчитате на него безусловно дори и за това той да направи нещо вкусно за хапване? Ако не можете да отговорите положително на тези въпроси, може би е добре да се замислите дали партньорът ви е този, от когото се нуждаете.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време