Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 ноември

Меркурий заема ретроградна позиция

12.11.2018г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Юпитер сега е във вашия романтичен сектор, правейки ви най-щастливия от всички зодиакални знаци, когато става дума за любов. Но не бива да забравяте, че Меркурий ще се превърне в ретроградна в същата област на вашата графика в петък. Какво означава това? Най-вероятно ще трябва да направите избор между стар и нов любовник.

Дева

Тази седмица Марс ще се премести в партньорския ви сектор и ще остане там до 31 декември. Това означава необикновени моменти с любимия човек в спалнята. Ще може да се отдадете на вашите фантазии, ще се почувствате по-сигурни в ръцете на другия. От друга страна Марс може да доведе до конфликт, но и двамата с партньора ще успеете да го преодолеете.

Признаци, които разкриват кой може да ни изневери

Везни

Най-накрая се връщате в красивото си и уверено амплоа. Венера, вашата управляваща планета, ще окаже влияние на знака ви. Това е промяна, която със сигурност ще почувствате и ще имате възможността да се разкриете в целия си блясък. Напоследък имахте достатъчно време да си направите равносметка за състоянието на любовния живот. Някои от вас вероятно са осъзнали, че не получават това, което заслужават. Сега е време за промяна.

Скорпион

Тези от вас, които са били изправени пред сложна любовна дилема, тази седмица ще получат яснота в тази посока. Може да сте готови да се освободите от самоналожения затвор на любовта, в който се намирате напоследък. Най-накрая ще разберете дали чакате нещо, което просто не е предназначено да стане. Ако е така, ще го изоставите. Но има вероятност и половинката, с която не сте в особена хармония, да ви покаже, че има смисъл да опитате отново. Венера ще ви подскаже какви са отговорите за вас.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
molia se da ne e s tulkuvania i da e mujut , kogoto obojavam i obi4am , mujut , bez kogoto ne moga v li4nia si jivot i go o4akvam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар