Преминаването през трудности е неизбежно. Всеки човек се сблъсква с тях, независимо дали е необвързан или във връзка. Когато настъпи такава трудност, преодоляването ѝ може да се окаже крайъгълен камък, който да покаже истинското лице на вашата половинка. Именно в преломните моменти, когато сме емоционално или физически сринати си личи дали партньорът ни е предан към нас, дали ни обича и дали ни подкрепя в трудностите.

Как да превърнете приятел в интимен партньор

Ако се съмнявате, че вашият е именно такъв, вижте признаците за това.

Той оставя чувствата си настрана, за да ви изслуша

Може партньорът ви да се чувства пренебрегнат в трудни за вас моменти, но не го показва. Тъкмо обратното – демонстрира съпричастност и дори е склонен да оставя своите проблеми и чувства настрана, за да ви даде гръб, да ви бъде опора. Това е чудесен знак за лоялност, на който трябва да обърнете внимание и който да приветствате.

Той полага усилия наравно с вас, за да преминете през трудния период заедно

Емпатията и подкрепата от страна на партньора са може би най-важните неща в една връзка, по-важни дори от това да кажеш „обичам те“. С подкрепата и полагането на усилия за преминаване през тежък период вие казвате много повече от това – вие го показвате с действията си и това е ценно.

Още по темата

Той винаги остава мил с вас

Дори да сте ядосани, отчаяни, да избухвате лесно без причина и да си го изкарвате на партньора си, той проявява разбиране към вас и някак съумява да остане мил с вас. Не ви отвръща с агресия, а успява да ви успокои, да влезе в положението ви. Това е ясен признак, че той има сериозни намерения към вас и ще остане лоялен и в най-трудните моменти.

Типове партньори в любовта според нашия тип личност

Той не губи представа за цялостната картина на връзката ви

Когато сте по средата на голям спор или скандал е много трудно да съумеете да запазите обективен поглед върху връзката си. Някои хора обаче успяват в името на любовта и отдадеността си. Ако вашият партньор е именно такъв, радвайте се.

Ако имате нужда от пространство, той ви го дава

Всеки се нуждае от пространство да диша, да остане сам със себе си колкото е нужно. Ако партньорът ви е лоялен към вас, той винаги ще уважава тази ваша нужда, без да се притеснява, че проблемите ще ви отдалечат един от друг.