Стрелец

Има много да казвате тази седмица, но трябва да сте внимателни с думите, посланията ви да бъдат съвсем ясни. Ако има нещо, което искате да обсъдите с партньора си, не говорете с недомлъвки. Бъдете честни, това е най-добрата политика. Но най-напред бъдете честни спрямо себе си и своите нужди.

Козирог

Най-добрият съвет, който можете да чуете за любовта е, че може би е време да спрете да преследвате илюзии. Изглежда че живеете в миналото или се намирате в застояла ситуация, която очевидно не ви носи удовлетворение. Позволете си да бъдете щастливи, Козирози. Вие заслужавате повече, затова не стойте пред затворени врати.

Още по темата

Водолей

В празничната седмица няма да липсват разочарования, които може да дойдат от приятелския ви кръг. Ето защо е добре да се изолирате с любимия човек. Не се доверявайте на клюки, слухове, ако имате съмнения, споделете ги с него.

Риби

Имате два избора тази седмица, уважаеми Риби – да замълчите или да започнете да задавате въпроси и това да отвори кутията на Пандора. Вие сте вечните идеалисти на зодиака и винаги искате да видите най-доброто в другите. Ще си зададете много въпроси относно това какво заслужавате в любовен план и каква цена плащате за него.