Свободно време

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Очакват ни вълнуващи любовни моменти

14.01.2019г. / 10 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като цяло, представителите на зодиакалните знаци имат всички предпоставки да се радват на положителните вибрации, е, с малки изключения. Комуникацията ще е в основата на взаимоотношенията. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Венера ще бъде в перфектен ъгъл към Марс, който сега е във вашия знак. Имате невероятно излъчване, а най-хубавото е, че ще знаете как да се възползвате от вашата привлекателност. Ако сте обвързани, предстоят ви невероятни моменти с любимия човек. В случай, че търсите нова любов, има вероятност да срещнете човек, с когото да се свържете физически.

Телец

Сексуалната енергия на Телците също ще бъде в повече и те определено ще знаят как да я използват, за да осъществят своите интимни фантазии. Ще имате желание да разкриете чувствеността си пред половинката. Очаква ви любовна седмица.

Близнаци

Положителни вибрации в сектора на любовта очакват и представителите на зодия Близнаци. Те ще имат възможността и желанието да окажат подкрепа на половинката си в някакво начинание. Също така ще създадете обстановка край себе си, която да поддържа любовното настроение. Възползвайте се от моментите и бъдете щастливи.

Рак

Меркурий и Сатурн ще се свържат във вашия партньорски сектор. Обвързаните Раци ще проведат важен разговор с половинката си, след който няма да се чувстват особено развълнувани. Това не означава, че ще се случи нещо отрицателно. Дискусията ще ви накара да осъзнаете колко стабилни са взаимоотношенията ви. Поддържането на реалността и хармонията е единственият начин да се чувствате удовлетворени от връзката си.

Коментирай