Интимно

Любовен хороскоп за 4 - 10 февруари

Очакват ни промени

04.02.2019г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Лъв

Новолунието във вашия партньорски сектор ще ви накара да се изпълните с оптимизъм за вълнуващата нова посока на вашата връзка. Ще имате желание да я разнообразите по много и различни начини. Необвързаните Лъвове може да се радват на вълнуваща среща с интересна личност. Очаква ви хубава седмица!

Какъв е най-големият ви страх според зодията

Дева

Тази седмица Меркурий ще влезе във вашия партньорски сектор. За вас и половинката ви предстоят важни уроци за общуването. Засега изглежда, че комуникацията ви ще върви гладко. Но ако на този етап вземете важно решение, през март то може да подлежи на преразглеждане. Живейте си живота, Деви, и не подценявайте силата на добрата комуникация с половинката.

Везни

Сърцето ви е отворено за промяна, уважаеми Везни. Новолунието този понеделник ще окаже влияние на сектора на романтиката ви. Това ще ви даде възможността да направите нещо, да получите нещо, което не сте имали преди това. Ако напоследък връзката с любимия човек е била като затворена кутия, сега е моментът да промените това и да направите любовния живот по-вълнуващ.

Какви са децата според месеца им на раждане

Скорпион

Меркурий ще влезе във вашия романтичен сектор и ще остане тук за дълго време. Това означава, че сте на път да влезете в кармична фаза, където всичко, което смятате, че знаете за любовта и секса, е на път да се промени. Не взимайте крайни решение по отношение на това как се чувствате спрямо даден човек или каква личност искате да срещнете. За тези неща, за които смятате, че са сигурни, ще се наложи да помислите отново след няколко седмици. Носете се по течението, това е най-доброто което можете да направите.

Коментирай