Интимно

Любовен хороскоп за 4 - 10 февруари

Очакват ни промени

04.02.2019г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Стрелец

благодарение на новолунието стрелците ще имат по-различен поглед върху въпросите свързани с любовта. Очаква ви интересна седмица, в която човек, към когото имате емоции може да ви провокира или вие да сте тези, които ще искате да надделеете. Премълчаването на вашите чувства не е опция. Говорете!

Козирог

Козирозите ги очаква една хубава любовна седмица, в която ще се почувстват оценени от половинката си. Увереността ви ще се повиши, което ще ви направи по-привлекателни и това няма да остане незабелязано. Любовта толкова ще ви вдъхнови, че ще помислите и за допълнителен източник на доходи.

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

Водолей

Готови сте да натиснете бутона за нулиране. Новолунието показва, че е време за ново начало за вашите лични цели. Ще помислите и върху това какво е бъдещето на вашата връзка. Каква е крайната ви визия за тази връзка? Можете ли да си представите бъдеще заедно с този човек? Той/тя подкрепя ли ви, ваш приятел ли е? Ако отговорът на тези въпроси е „да“, тогава ще предприемете стъпки, за да затвърдите взаимоотношенията си.

Риби

Ако сте се намирали в сложна любовна ситуация, може би това се е случило, защото не сте виждали нещата такива, каквито са. Сега ще започнете да преосмисляте нещата и да преценявате дали си заслужава да продължите или не. Някои от вас вероятно ще вземат и окончателни решения свързани с любовта.

Тази седмица ще настъпи новолуние в знака на Водолей. Готови ли сте за промяна? Когато става въпрос за любов, тази промяна може да има различни нюанси. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Коментирай