Интимно

5 знака, че той ви използва

Вие сте неговият „портфейл“

07.03.2019г. / 13 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може да не вярваме в принца на белия кон, но вярваме, че заслужаваме достоен партньор в живота си, който да ни обича, да ни уважава, да ни кара да се чувстваме така, както никой друг досега. Как изглежда идеалният за вас партньор? Каква е личността му? Какви са неговите хобита и интереси? Как си представяте, че се отнася към вас?

За жалост, в търсене на щастливата любов, рано или късно попадаме на използвача. Той няма сериозни намерения към нас. Иска само секс, облаги, внимание...

Има 5 ясни знака, които показват, че се срещате с такъв мъж.

Той не говори за състоянието на връзката ви

Срещате се, прекарвате време заедно, и е нормално да се вълнувате от това в каква посока се движат вашите взаимоотношения. Като по-деликатни, жените отлагат времето, в което да обсъдят тази тема. И все пак, ако повдигнете въпроса и той не ви отговори ясно и категорично, че е само с вас и това, което се случва помежду ви е официално, не се съмнявайте, че се възползва.

Ако можете да отговорите с „Да“, значи сте в щастлива връзка

По време на секс мисли за собственото си удоволствие

Всеки път, когато сте сексуално интимни, той отдава ли достатъчно внимание и на вашето удоволствие? Или може би вие сте тази, която се старае, а той измисля глупави оправдания, за да не ви задоволи? Отговорете си на тези въпроси и ще си отговорите и на въпроса „Интересувам ли го наистина?“

Вие сте неговият „портфейл“

Казват, че жените са материалистки, но не са малко и мъжете, които търсят финансови облаги от половинките си. Помислете дали човекът, с когото имате взаимоотношения не ви използва да му купувате разни неща, да плащате сметки, очаква ли вие да поемете финансовата отговорност за вас като двойка.

Свързани статии

Никога не се интересува от това как се чувствате

Колко често той ви пита как е минал денят ви, защо не сте в настроение, защо му се сърдите и т. н.? Липсата на интерес към вашите емоции е показател за това, че до себе си имате партньор, който не го е грижа за вашето емоционално или физическо благополучие. Когато имаш чисти намерения към някого и изпитваш силни чувства, искаш любимият ти да е добре, грижиш се за него, нали?

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Не ви прави част от живота си

Използвачът винаги ще намери начин да ви заблуди, че се нуждае от вас, че вие сте единствена, че сте част от живота му. Въпреки това ще избегне да ви допусне твърде близо до себе си, защото вие сте само временно забавление за него. Няма да ви запознае с близки, приятели, вие няма да присъствате на общи събирания с тях. Ще избегне и среща с вашите приятели и роднини, защото ви използва.

Коментирай