Интимно

Неща, различни от външността, които мъжете забелязват още в началото

Те не харесват високомерието

16.03.2019г. / 08 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за мъжете и това какво те забелязват в една жена, почти винаги стигаме само до външността. Въпреки че те харесват с очите, а жените със сърцето, ако липсват някои качества на личността, тази външност бързо избледнява. Още в началото на взаимоотношенията, мъжете забелязват, търсят определени неща в жената срещу тях. Кои са, вижте в следващите редове.

Честност

Никой не би искал да има до себе си партньор, който не е себе си, манипулатор, който мами. Още в първите срещи мъжете успяват да уловят дали евентуалната им партньорка е лоялна или показва фалшивото си лице. Да бъдеш честен с човек срещу теб помага и да покажеш колко важна е за теб лоялността, какво очакваш от тези взаимоотношения. За мъжете е не по-малко важно да разберат още в началото, че могат да се доверят и да разчитат на половинката си.

Скромност

Самокритичността и скромността са широки понятия, но това, което търсят мъжете в една жена е да видят дали тя има смелостта да признае, че не е съвършена. Бихте направили много по-добро впечатление, ако не демонстрирате високомерие, ако покажете, че работите върху силните си страни, че сте склонни да се извините, когато сте допуснали грешка.

3 знака, които подсказват дали той е подходящ за вас

Доброта

Добротата е нещо, което всеки трябва да се стреми да поддържа в себе си. Добрият човек се разпознава още в първите минути. Той винаги е по-привлекателен. Бъдете мила, учтива, не показвайте високомерие към обслужващия персонал.

10 признака, че той ви харесва само като приятелка

Чувствителност

Няма мъж, който да не бъде привлечен от чувствителна жена. Жена, която е съпричастна, която е емпат, която проявява внимание към него и не само. Колкото и привлекателна да е една дама, ако тя е егоист, бързо ще отблъсне мъжа до себе си.

Ако искате да спечелите нечие сърце, не се срамувайте да покажете вашата чувствителност, като под чувствителност не забравяйте да споделите и това, което ви радва, натъжава. Жената е по особен начин привлекателна за един мъж, когато говори за своите емоции и усещания.

Свързани статии

Независимост

Живеем във време, в което жените сме по-амбициозни, искаме да постигнем независимост, особено финансова, гордеем се с успехите си. Когато всичко това се показва в умерени граници, а не звучи феминистко, то е привлекателно за мъжете. Те харесват жени, които се борят с живота, които успяват да запазят своята индивидуалност, да развиват себе си като личности. Въпреки силата, която демонстрират, и мъжете се нуждаят от половинка, която да ги подкрепя и разбира в трудни моменти.

Желание за обвързаност

Има различни типове взаимоотношения. Някои са базирани само на секс, други са нещо повече. Още в първите срещи може да разберете дали един мъж търси неангажиращи взаимоотношения или не. Ако се срещате с мъж, който си търси сериозна половинка, то той ще иска да разбере от вас дали и вие сте на същата вълна, дали сте надежден партньор за него.

 

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Додо ( преди 5 години )
Тук става въпрос за качества, които се забелязват на пръв поглед, а не за отношенията ви после. Като искаш разлепяй се на хората и им покажи колко струваш веднага. Пести се време.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
titia ( преди 5 години )
hubavo no ne jelaia s vseki da sum otkrita i da imam otno6eniata na jertva ili mul4aliva budala
отговор Сигнализирай за неуместен коментар