Интимно

3 знака, които подсказват дали той е подходящ за вас

Дали е грижовно настроен към вас

15.03.2019г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Да намериш надежден партньор в любовта, оказва се е трудна задача, особено за жените. Среща след среща, разочарование след разочарование... Понякога любовта ни заслепява и не можем да видим ясните знаци, които ни подсказват, че той не е подходящ за наш партньор. Когато се колебаете, винаги следете за тези 3 ясни знака. Те рядко ще ви подведат.

Той трябва да бъде любезен и добър човек

Добротата е знак, който подсказва на всеки от нас, че можем да се доверим на този човек. Когато сме влюбени, това е не по-малко важно като черта на характера, която искаме да открием в другия. Добротата рядко може да бъде фалшива, да бъде изиграна. Въпреки всичко, когато се запознавате с нов мъж, бъдете наблюдателни, дали неговата учтивост не е пренавита или нещата се случват съвсем естествено.

5 знака, че той ви използва

Като личности, които рядко демонстрират открито емоциите си, мъжете използват техниката 50 на 50 – да са достъпни и същевременно сдържани. Всичко това правят, за да предпазят себе си. Въпреки това с времето, ако искат да имат дългосрочни и сериозни взаимоотношения, те отварят сърцето си. В противен случай търсят само нещо краткотрайно.

Дали е грижовно настроен към вас

Обърнете внимание на това как той се грижи за себе си, дома си, колата си. След това следете за онези знаци, с които ще покаже и грижа към вас. Дали ви изпраща до дома, или ако се налага сама да се приберете, позвънявали ви, за да се убеди, че сте добре. Комуникира ли през деня с вас, за да чуе как сте, вашата безопасност приоритет ли е за него.

10 признака, че той ви харесва само като приятелка

В човешката природа е заложено да пазим това, което ни е скъпо. Ако той проявява тези жестове към вас, вероятно заслужава вашето внимание, емоции и енергия. Не подценявайте мъжете. Те са наясно, че изграждането на доверие е от решаващо значение за установяването на здрави отношения с една жена.

Свързани статии

Грижи се за вашия комфорт

Още нещо, на което трябва да обръщат внимание всички жени е дали мъжът до тях се старае да изгради надеждна връзка, създавайки комфорт и удоволствие в отношенията помежду им. Ако вашето мнение е важно за него, полага усилия да ви осигури комфорт, вероятно той е подходящ за ваш партньор.

Под комфорт не разбирайте само да се грижи за това дали сте гладна, дали ви е студено. Под комфорт се разбира дали се чувствате спокойна в компанията му, дали е добър комуникатор, дали се интересува как е минал денят ви и е готов да разговаряте.

Коментирай