Интимно

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Романтични ли сте или флиртаджии

23.08.2023г. / 13 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всички сме различни. Днес споделяме нещо забавно с вас. Следващите редове ще ви разкрият какви сте в любовта според първата буква от името ви. Така може да разберете и повече за обекта на вашето сърце.

А – Нежност и агресия. Тези хора са много енергични и обикновено са лидери във връзките си. Също така постоянно се нуждаят от емоции, но не са особено романтични.

Б – Хората, чието малко име започва с тази буква, се влюбват доста трудно. Те са предпазливи, искат първо да бъдат сигурни в намеренията на партньора и едва тогава да си позволят да бъдат себе си. Не харесват скандалите и разправиите.

В – Изключително страстни личности с неповторими инстинкти за чувствата на своя партньор. Когато приключат една връзка не страдат твърде дълго. Въпреки това, могат лесно да се разочароват.

Г – Щастливи личности, които се радват на живота. За тях е много важно партньорът им непрекъснато да им доказва колко са невероятни. Въпреки това трудно се обвързват в сериозни взаимоотношения или ако все пак се случи, държат много на личната си свобода.

Неща, различни от външността, които мъжете забелязват още в началото

Д – Ако вашето име започва с тази буква, то вие сте силно романтична личност, която ако се разочарова в любовта, страда много. Очаква те половинката ви да бъде напълно отдадена и внимателна. Дори и най-малката форма на пренебрегване води до много болка за вас.

Е – Свободолюбиви личности, които се нуждаят от доза приключение и дори ексцентричност в отношенията си. Един скучен партньор много бързо ще ги отегчи. Те не се страхуват от самотата, така че ще направите голяма грешка, ако им дадете ултиматум или ги заплашите с раздяла.

Ж – Много сантиментални хора. В любовта са лоялни и искрени, очаквайки същото от своя партньор. Ако бъдат измамени, трудно ще простят.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
5 rate up comment 3 rate down comment
titia ( преди 4 години )
kolko li sum specialna ??? kolko li sum obsebva6ta ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота