Интимно

Ако някой е привлечен към вас, ще прави тези 5 неща

Следете езика на тялото

25.03.2019г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога ежедневието толкова отнема от вниманието ни, че не забелязваме някои хубави неща, които са част от живота ни, като любовта или когато сме привлекли нечие внимание.

Има ясни знаци, които показват, че за човека срещу нас не сме просто някого, с когото си говори. Ако някой е привлечен към вас, ще прави тези 5 неща.

Споделя моменти с вас

Дали това ще е „небрежна“ покана за кино, театър, случайна среща на кафе, моменти на смях, често чатене и привличане на вниманието в социалните мрежи... Когато някой ви харесва, то той ще се опита да прекарва повече време около вас. Той е привлечен от личността ви, обръща ви внимание, иска да спечели сърцето ви.

Как се влюбваме според учените?

Получавате чести комплименти

Един от сигурните знаци, че някой се е впечатлил от вас са честите комплименти, които ви отправя – за работата, постиженията, външния вид, качествата, с които сте направили впечатление. Той или тя чувства, че трябва да изрази положителното, което мисли за вас и го прави. Думите са мощни инструменти за романтика, създават определена вибрация.

Следете езика на тялото

Езикът на тялото никога не лъже, затова най-сигурният начин да разберете дали някой е привлечен към вас е да наблюдавате неговите реакции. Когато сме в компанията на представител на противоположния пол, който изпитва любовни емоции, при него настъпват някои физиологични промени. Позицията на тялото е отворена към нас, той/тя се усмихва повече, показва ни с жестовете на тялото си, че го/я привличаме, установява физически контакт, флиртуване с поглед.

Свързани статии

Проявява интерес към вашите хобита, занимания

Когато сме привлекли вниманието на представител от противоположния пол, той ще следи внимателно, когато споделяме за нашите интереси. Те са повод за по-интересен и разгърнат разговор, споделяне на интересите ни, за да прекарат повече време в компанията ни.

6 вида поведение, които разрушават връзката

Чува, когато говорите

Вероятно сте забелязали как когато разговаряте с някого, който не се вълнува от това, което му казвате, той гледа често в телефона си, не чува това, което му казвате, погледът му не е фокусиран върху вас, не се включва с въпроси. Но когато някой ни харесва, той не само ни слуша, но и чува това, което му разказваме. Вниква в разговора, а на по-късен етап може дори да ни напомни какво сме казали, какво сме споделили в онзи момент, че харесваме и т. н.

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
niama sumnenie 4e tezi detaili 6te sa nalice , vuprosut e privli4aneto na kakvo nivo e ???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар