Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Хубава любовна седмица

08.04.2019г. / 14 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще бъдат запленени от фантазиите си. Имате всичко, от което се нуждаете и Вселената ще ви помогне. Ако имате симпатии към някого, то сега може да се случи раздвижване във вашите взаимоотношения. Обвързаните Лъвове ще се отдадат на повече романтика и ще се осмелят да сбъднат някои от интимните си желания с любимия човек.

Дева

Внимавайте какво искате, защото може и да го получите. Или поне когато става въпрос за любовния ви живот. Звездите са ви подготвили щастливи събития. Сякаш всичко, което някога сте се надявали да получите в една връзка или от вашия настоящ партньор, внезапно се появява пред очите ви. Очаква ви хубава любовна седмица, без значение дали имате или не половинка до себе си.

Нормално ли е да сте омъжена и да си паднете по друг мъж?

Везни

Везните ще се фокусират върху хубавите моменти в любовта и късмет няма да им липсва. Ще пренебрегвате правилата в любовта, за да се съсредоточите върху по-важни неща, които ще се случат в любовния ви живот. Неща, които ще изпълнят сърцето и душата ви с удовлетворение.

Скорпион

Дъжд от сърца и цветя очаква Скорпионите. Ще усетите романтичната енергия изпитвайки любов към някой специален. Венера и Нептун ще бъдат в добра позиция във вашия сектор на любовта. Много от мечтите ви ще се сбъднат. Сърцето ви ще бъде щастливо.

Коментирай