Интимно

7 реплики по време на секс, с които ще го възбудите още по-силно

Представителите на силния пол обичат да ги чуват в спалнята

13.04.2019г. / 07 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е от онези неща, които могат да ни донесат моменти на безкрайно удоволствие. Всяко наше действие е от значение дали ще си прекараме добре с любимия човек. Думите са не по-малко важни, когато искаме да повишим либидото и на двама ни, да разнообразим акта, да се преоткрием един друг.

Има 7 неща, които представителите на силния пол обичат да чуват в спалнята. Вижте кои са и как да ги използвате.

„Искам те!“

Звучи обикновено, но всъщност е много ефективно. Когато партньорът ви чуе, че не може да седите нито минута без да е във вас, това със сигурност ще повиши либидото му.

Секс пози за мъже, които обичат да доминират

„Правиш ме толкова мокра“

Ако искате да възбудите любимия, кажете му точно това, още преди да е започнал самият полов акт. Със сигурност ще повишите желанието му да вдигне още повече нивото ви на възбуда.

„Прави с мен каквото искаш“

Мъжете обичат да им даваме власт, да поемат контрол в спалнята. Те искат да са контролиращи, освен това идеята за покорство, беззащитност, уязвимост, ги възбужда. Не на последно място, казвайки това на любимия човек, вие демонстрирате доверие. Може ли да му вярвате напълно?

4 зодии, които обичат да доминират в секса

Кажете името му

Това е върховен знак, че той ви задоволява максимално, че сте наистина удовлетворена от неговите действия. Когато по време на полов акт мъжът чуе името си от партньорката си, определено ще се постарае още повече. Его!

Направете комплимент относно мъжеството му

Когато правите „описание“ на члена му, използвайте прилагателни, като красив, голям, твърд, възбуждащ. Направете уместни сравнения с нещо, което се тълкува като надареност.

Свързани статии

„Аз съм лошо момиче“

Това е само един от многото примери за образ, в който може да влезете. Помислете какво точно възбужда фантазиите на партньора ви. Образа на лолитка, монахиня, робиня, непокорната. Влезте в тази роля, представете новото си лице, играйте си с думите.

„Искаш ли да се докосвам?“

Мъжете обичат да гледат как го правим. Оставете го той да ви навигира как и какво да правите, но без право да ви докосва. Изчакването е ключово, когато искате да го възбудите, и себе си разбира се.

Коментирай