Интимно

Хубавият секс укрепва връзката

Оргазмите ни карат да се чувстваме повече от добре

19.04.2019г. / 19 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той е забавен и най-добрият естествен грим, който ни разкрасява. Хубавият секс! Подправката, която може да заздрави връзката ни с партньора. Не е тайна за никого, че той допринася за по-добрата комуникация, честността и други форми на физическа и емоционална интимност между двама души. Има 4 начина, по които той може да спаси любовта. Вижте кои са.

Хубавият секс създава много интимна връзка между вас и партньора ви

Сексът е повече от полов акт. Той може да бъде дълбока интимност, защото докато му се наслаждаваме, ние изграждаме силна емоционална връзка с половинката си. Това е специален вид връзка, която е ценна и уникална само за вас и вашия партньор.

Защо сексът изведнъж стана болезнен?

Оргазмите ни карат да се чувстваме повече от добре

Това е биология. Науката вече е доказала, че оргазмите могат действително да предизвикат освобождаването на хормони, които могат да накарат човек да се чувства по-добре и по-щастлив. Един от „виновниците“ за тези усещания е допаминът. Достигайки до връхната точка заедно с любимия човек, ние допълнително укрепваме връзката си.

7 реплики по време на секс, с които ще го възбудите още по-силно

Добър начин е да се свържете отново, след като сте се разделили

В една връзка физическата и емоционална дистанция са нормални. Хубавият секс е онова нещо, което може да ви сближи отново. Да ви накара да се почувствате по-свързани един с друг. И не само на физическо ниво. Емоционалните промени напомнят, че има какво да надградим, но съгласете се, ако в спалнята липсва удовлетворение, как бихте могли да искате извън нея да сте даващи във вашата връзка...

Свързани статии

Удовлетворение

Нещо много важно за хармонията между двама души е удовлетворението, което получават от сексуалния си живот. Не се съмнявайте в това, че хубавият секс прави връзката по-силна и разсейва мислите от това да задоволим емоциите си с друг партньор. Но за да достигнем до ниво удовлетворение, трябва да не се страхуваме да говорим за своите желания с любимия човек.

Какви фантазии имаме. Как обичаме да ни докосва. Какво го кара да се чувства добре в спалнята. Комуникация, която не е за подценяване и която също допринася за заздравяване на взаимоотношенията.

 

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
trudno niakoi i ne6to 6te me pre4upi zaradi sex ?? 6to za logika ?4e i da se subiram s hora s koito sum se razdelila ?? gliposti !!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар